بررسی بیوانفورماتیکی بر روی خصوصیات ، مسیرهای متابولیکی و عملکردهای سلولی پروتئین های S-nitrosylated شناسایی شده در عضله گوشت خوک پس از مرگ |
کد مقاله : 1569-5VBS |
نویسندگان |
محمدعلی نظم آبادی نژاد، پریچهر ابراهیمی شاه آبادی * دانش آموخته،دانشکده دامپزشکی،دانشگاه شهید باهنر،کرمان،ایران |
چکیده مقاله |
این مطالعه با هدف تعیین خصوصیات، مسیرهای متابولیکی و عملکردهای سلولی پروتئین های S-nitrosylated از عضله گوشت خوک مرده با استفاده از آنالیز بیوانفورماتیک صورت گرفته است. نتایج نشان داد که پروتئین های S-nitrosylated دارای طیف گسترده ای از وزن مولکولی و مقدار PI بوده و عمدتا در ناحیه عملکردی ساختار قرار گرفته اند. این موتیف نشان داد که لایزین(K) از طریق S-nitrosocysteine در موقعیت های -5 ، -7 ، +1 و +5 قرار گرفته است درحالی که موتیف “C-X-X-C”بعنوان موتیف سیستئین غیر نیترولیزه نشده شناسایی شد[1]. پروتئین ها به طور گسترده در قسمت های سلولی جای گرفته اند و بیشتر متعلق به آنزیم های شرکت کننده در فرایند متابولیک بودند. گلیکولیز مهمترین مسیر پروتئین های S- نیتروسیلاسیون در عضله پس از مرگ بود. پیش بینی میشد که مرگ سلولهای ماهیچه ای توسط S- نیتروسیلاسیون با تأثیر بالقوه در آپوپتوز مهار شود[2]. این مسیرهای شناسایی شده و عملکردهای سلولی S- نیتروسیلاسیون پیشنهاد می شود که تأثیر عمیقی بر کیفیت گوشت داشته و باید بسیار مورد توجه قرار گیرد. |
کلیدواژه ها |
بیوانفورماتیک، خوک، عملکرد سلولی، موتیف |
وضعیت: پذیرفته شده |