به نام خداوند جان و خرد

دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید با هنر کرمان افتخار دارد که میزبان همکاران بزرگوار و دانشجویان عزیز در پنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی در دیار کریمان باشد. به یاری خداوند متعال و با همت و همیاری مسئولین اجرایی دانشکده دامپزشکی و دانشگاه شهید باهنر کرمان و همفکری همکاران محترم در دانشگاههای سراسر کشور، این کنگره در تاریخی پس از عادی شدن شرایط ناشی از کرونا و بازگشایی دانشگاه ها برگزار خواهد شد. شایان ذکر می باشد که مقالات ارسالی به هر دو صورت خلاصه وکامل پذیرفته خواهند شد و مقالات پذیرفته شده برای اولین بار در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ثبت و در نظام ISC نمایه سازی می گردند.

همانطور که مستحضر می باشید دستاوردهای آموزشی و پژوهشی در علوم پایه اساس و بنیان سایر علوم پزشکی و دامپزشکی در عرصه های علوم آزمایشگاهی و بالینی می باشد. قطعا تبادل دانسته های علمی پایه، سبب ایجاد رویکردهای مناسب آموزشی و پژوهشی در علوم پایه و بالینی می گردد که با ارائه اطلاعات و تجربیات به روز توسط همکاران گرانقدر این امر میسر خواهد شد.

محورهای مطرح درپنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی شامل محور های کالبد شناسی، جنین شناسی و سلول های بنیادی، بافت شناسی، فیزیولوژی، بیوشیمی پایه و بالینی، فارماکولوژی و سم شناسی پایه و بالینی می باشد که علاوه بر این، محورهای جدیدی مانندکاربرد علوم پایه در علوم بالینی، اخلاق پژوهشی و آموزش در دامپزشکی، بیوانفورماتیک، زیست شناسی سلولی - ملکولی و زیست فناوری  ارائه می گردد. ارائه مقالات حوزه ی علوم بالینی سبب تاکید بر نقش و ارتباط گرایشهای مختلف علوم پایه در تفسیر و درک بهتر چالشها در سایر علوم  دامپزشکی و بطور خاص علوم درمانگاهی می گردد. از طرفی در محور اخلاق پژوهشی و آموزش در دامپزشکی بر روشهای مختلف تدریس و ارزیابی پیشرفت تحصیلی،  بحث در خصوص بازنگری دروس رشته های مختلف دامپزشکی، اهمیت وسایل کمک آموزشی در تدریس و نقش هنرهای تجسمی توجه ویژه می باشد که با دعوت از متخصصین محترم حوزه هنر به انجام خواهد رسید. همچنین برپایی محور رشته نوظهور بیوانفورماتیک، به عنوان یک دانش بین رشته‌ای که با استفاده از تکنیک‌های موجود در علوم کامپیوتر، ریاضیات، ژنتیک، شیمی، فیزیک  با استفاده از فناوری کامپیوتر و تجزیه و تحلیل داده های زیستی به مسائل بیولوژیکی بخصوص در زمینه های سلولی و ملکولی پاسخ می دهد و در محور زیست شناسی سلولی، ملکولی و زیست فناوری،  پژوهشهای مرتبط با فناوری های  زیستی  جدید که در حوزه های مختلف علوم پایه دامپزشکی و پزشکی استفاده می شوند قابل توجه می باشند.

کمیته برگزار کننده کنگره  صمیمانه شما بزرگواران را جهت شرکت در این گردهمایی دعوت می نماید. بی شک حضور سروران گرانقدر سبب پر باری هر چه بیشتر این کنگره خواهد شد.

پیشاپیش مقدم شما عزیزان را گرامی می داریم.

دکتر لادن عمادی

دبیر علمی پنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی